winningfoods_logo_black

Word jij ambassadeur van een product dat gezinnen in staat stelt super gezond, super duurzaam en super gemakkelijk te eten? Kom er alles over te weten op een van onze ambassadeursdemos.
(En krijg een gratis exemplaar van “How Not To Die”)

innovative

“ De LEGO voor food ”

Kook, inspireer en verdien bij

Gebruik je kooktalent en til anderen naar een gezondere levensstijl.

Organiseer demo-avonden, toon je kookkunsten door onze ‘lego voor food’ te demonstreren en inspireer anderen om gezonder te eten. En het mooiste? Voor elke klant die voor €220 bestelt, verdien jij maar liefst €125. 

Vragen? Bekijk de FAQ.

Wat klanten zeggen

Demo bijwonen

Ontdek hoe onze demo’s werken door er zelf een fysiek of via zoom bij te wonen. Als je je via onderstaand formulier inschrijft, bellen we je nog even op ter bevestiging.

Inschrijving demo

Demo moment

FAQ

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Is je vraag niet beantwoordt? Mail ons op ambassadors@winningfoods.nl of je kan ons bellen op 0032 477 23 84 35.

Wie vinden wij helemaal geweldig?

Jou! Omdat je al helemaal tot hier gescrolled bent. Namaste! 🙏

Wie zijn jullie eigenlijk?

Wij zijn een compact team van ondernemers, foodies en andere grapjassen afkomstig uit BE en NL die het helemaal gehad hebben met hoe een deel van de food industrie ons stiekem wil vermoorden.

Waarom (in godsnaam) krijg ik een exemplaar van “How Not To Die” (Dr. Greger)?

We baseren de recepten van de bouwblokken op heel wat inzichten van Dr. Greger, de auteur van onder andere dit boek. Het fungeert als een soort wetenschappelijke backbone van onze producten. Verder hebben we helemaal niets te maken met het boek of met de man.

EEN DEMO PRAKTISCH

Wie is de ideale klant van het product?

We zien dat de uitdaging om goed te eten vooral bij gezinnen met 2 kinderen en meer het grootst is. Om het logistiek haalbaar te maken en omdat het hebben van voldoende vriezerruimte nodig is, doelen we vooral op gezinnen in de randgemeenten van een stad.

Moet ik als ambassadeur betalen voor de producten waarmee ik demo's geef?

Voor de eerste 5 demo’s die je geeft, worden de producten sowieso door Winning betaald. Als je vanaf de 6de demo niet minstens 1 bestelling van 220EUR noteert, gaan we vanaf dan elke demo zonder bestelling aanrekenen aan 50EUR per demo. Logisch toch?

Hoe lang duurt het vooraleer ik mijn demo materiaal aan krijg?

Dit leveren we binnen de 10 werkdagen na aanmelding.

Hoeveel demo's moet ik organiseren?

Dit leggen we bij jou, maar mik op een minimum van 1 per maand… We investeren langs onze kant ook tijd in opvolging van onze ambassadeurs dus als je niet meer actief wil zijn, gewoon even laten weten en dan houden we daar rekening mee, even goeie vrienden.

Hoeveel gasten heb ik idealiter op een demo?

Tussen 8 en 15. Minder wordt minder rendabel, meer wordt chaos (maar als daarvan houdt, ga je gang!!)

Is er een bepaalde structuur waar ik best aan houdt tijdens een demo of mag ik freewheelen?

Je mag best wat freewheelen, maar het is ook aan te raden om een aantal zaken te doen die zich hebben bewezen in onze eerdere ervaringen. Als je beslist om de stap te wagen als ambassadeur, krijg je van ons een pakket met “best practices” zodat je gewapend ten strijde kan trekken 😉

Waar organiseer ik de demos?

Dit kan op verschillende plaatsen. Bij jouw thuis, bij iemand van je gasten of op een plaats voorzien door ons (hiervoor moeten we even bekijken wat voor jou/ons mogelijk is).

Helpt Winning bij het vullen van mijn demo-avonden?

Ja! Hoewel je zelf eindverantwoordelijk bent voor (het vullen van) je demo-avonden, heeft Winning een aantal tools in petto om je te helpen. Zo plaatsen we social media ads in jouw regio, hebben we beeldmateriaal en posts voorbereid die je kan gebruiken op je eigen kanalen en we maken op onze kanalen reclame voor jouw demo’s.

ANDERE VRAGEN

Hoeveel plek in de vriezer moeten klanten voorzien voor een bestelling van 220 EUR?

Je hebt het diepvries volume nodig van 3 typische diepvries schuiven. Wat we vaak zien is dat mensen heel wat vooroorlogse fossielen in hun diepvries hebben liggen en dus na wat schoon schip genoeg ruimte hebben. Daarnaast leven we een (bananen)doos met een 30-tal voorraad items.

Wie is mijn contactpersoon bij Winning Foods?

Jef Cavens, jef@winningfoods.nl, 0032477238435

Krijg ik een bepaalde regio toegewezen?

Tot 1 juni 2024 zullen we geen regio’s toewijzen aangezien we tot die tijd bezig zijn met het product te lanceren en op alle vlakken te testen wat werkt en wat niet werkt. Na die datum zullen we dit herevalueren en dus mogelijk met regio’s werken.

Visit

Nijverheidsstraat 1E
2288 BB Rijswijk
The Netherlands

Zonnestroomstraat 2A
2020 Antwerp
Belgium

Contact

LinkedIn | Instagram
frederik@winningfoods.nl

Cookies | Privacy