Feeling lost? No worries, Futurekitchens rebranded to Winning!!

THE WINNING CAUSE

We zien inspiratie in wanhoop. Wij vinden dat voedsel de aarde niet moet verwarmen, maar moet voeden. Voedselverlies en dierlijke diëten zijn twee van de belangrijkste oorzaken van de opwarming van de aarde. Winning Foods is op een missie om voedselverlies op boerderij-niveau tegen te gaan en tegelijkertijd plantaardige diëten te promoten. Geïnspireerd door mensen en organisaties die erin slagen water uit steen te persen (vrij vertaald :), helpen we het meeste uit de oogst van elke boer te halen door bijna verloren fruit en groenten om te zetten in winning, plantaardig voedsel.

We zijn Winning Foods en dit probleem is het waard om voor te vechten.

We zijn op een missie tegen voedselverlies, werelds domste probleem.

Missie roadmap

A. Inspireren (2021-...)

Begin het verhaal te vertellen met ons eerste product - soepen - en bouw tegelijkertijd een vertrouwd netwerk van boeren op.

B. Uitbreiden (2022-...)

Zodra we een solide netwerk van boeren hebben en toegang hebben tot conserveringstechnieken, willen we uitbreiden naar andere categorieën met Winning Ingredients.

C. Zero Waste Farms (2024-...)

100% valorisatie van de productie. We voorspellen hoeveel producten per categorie op de market komen – vers & geconserveerd – en bieden commerciële kanalen met een eerlijke vergoeding voor boeren. We elimineren overproductie en verlies op teler-niveau.

nl_NLNL